Freiluft Buitenkeukens

Altijd al op zoek naar iets unieks voor in uw tuin? Iets dat niet veel voorkomt in Nederland, maar wel een luxe uitstraling heeft? Dan is een Freiluft buitenkeuken perfect voor jou! Freiluft is een Duits merk gespecialiseerd in buitenkeukens. Ze proberen het buitenleven luxe en ongeëvenaard te maken. Wat voor mogelijkheden heeft u in de Freiluft buitenkeuken? Allereerst zijn Freiluft buitenkeukens zelf samen te stellen met professionele kennis en advies. Daarom is het belangrijk dat u contact met ons op neemt zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. De buitenkeuken wordt precies op maat gemaakt in uw tuin en daarom zijn de mogelijkheden gigantisch.

Kwaliteit Freiluft buitenkeuken

Omdat Freiluft gespecialiseerd is in het buitenleven is de kwaliteit de allerhoogste prioriteit. Freiluft heeft met verschillende materialen gewerkt en beslissingen genomen over de beste materialen voor in de buitenlucht. Freiluft garandeert 365 dagen per jaar weersbestendige buitenkeukens die generaties meegaan. Allereerst is de keuken gemaakt van 8 mm dik gepoedercoat maritiem aluminium. Het aluminium heeft corrosieweerstand en biedt stabiliteit. Het eikenhout is massief en hoogwaardig en wordt vijflaags gelakt met bootlak. Verder is het standaard afdekpaneel gevlamd en geïmpregneerd en is gemaakt van natuursteen. Forest Outdoor biedt ook een keramiek blad of een beton blad op uw Freiluft buitenkeuken, welke ook van zeer goede kwaliteit zijn. De materialen in de Freiluft buitenkeuken zijn dus optimaal voor in uw buitenkeuken.

Mogelijkheden Freiluft buitenkeuken

Een Freiluft buitenkeuken bevat meestal een ingebouwde kamado barbecue (Monolith, Green Egg) of een gas barbecue (Flammkraft). Wat naast deze barbecue komt te staan en hoe de buitenkeuken er voor de rest uitziet bepaald u zelf. Zo kan er gekozen worden voor een ingebouwde koelkast of  wasbak in uw buitenkeuken. Verder kan er gekozen worden tussen dichte kasten met laden of een open kast met eikenhouten legplanken. De vorm van de buitenkeuken kunt u ook zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een L-vormige buitenkeuken met een eiland. De specialiteit en het unieke van Freiluft blijven toch wel de open haard in de buitenkeuken. Niet alleen zorgt dit voor warmte maar samen met de eikenhouten planken en het aluminium ook voor een warme sfeer en kleurenstelling. Als u kiest voor een open haard op uw buitenkeuken dan kan er daarbij ook gekozen worden voor een verhoging in uw keuken. Deze bevatten extra legplanken voor ruimte en mooie sfeerlichten. Dit zorgt samen met uw open haard voor sfeer en licht zelfs in het donker. Allerlaatst zijn er allerlei aanvullende accessoires. Zo zijn er passende bestekladen en bestek, maar ook kolen of hout om mee te stoken. Of kies voor een extra grill, zodat u ‘back to the basics’ kunt grillen op de open haard.

 

Onze Service

Mocht u Freiluft interessant vinden? Dan beschikken wij over geweldige service. Forest Outdoor heeft namelijk al tientallen jaren ervaring in het maken van binnenkeukens, en samen met de kracht van Freiluft kunnen we onze specialiteit ook de buitenwereld in brengen.  Samen met ons kunt u het gehele proces samen doorlopen. De eerste stap is om contact met ons te leggen. Dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te doorlopen en advies te geven. Daarna zullen we uw ideeën naar ons beste vermogen uitwerken. Allerlaatst wordt de Freiluft buitenkeuken met de hand precies op maat gemonteerd.

Standaard module

Mocht u op zoek zijn naar iets kleiner en verfijnder, dan zijn de standaard Freiluft-eilanden met een Flammkraft gas barbecue of een Green Egg kamado barbecue misschien perfect voor u. Deze beschikken ook over opbergladen en genoeg ruimte op het meubel. Hiermee kunt u gemakkelijk met het hele gezin of familie genieten van wat lekkere specialiteiten. Deze standaard Freiluft-eilanden beschikken over dezelfde goede kwaliteit en zijn ook zeer stijlvol.

Filter

Toont alle 3 resultaten