The Bastard VX Medium Complete kamado 2024

1.899,00

The Bastard VX Medium Complete kamado is een volledig nieuw model dat The Bastard voor 2023 ontwikkeld heeft. The Bastard probeert zich elk jaar opnieuw weer te verbeteren. Vanuit deze gedachte is voor 2023 het VX model ontstaan. De kwaliteit die je van The Bastard gewend bent, maar dan nog beter!

Forest Outdoor is Serious Dealer van The Bastard. Vanwege het Premium dealerschap met The Bastard BBQ’s worden een aantal kamado’s, waaronder de Urban XL Complete, nu geleverd inclusief gratis starterset. The Bastard starterset, bestaande uit Rookhout OakFire Starterskookboek en Half Moon Drip Pan(M).  Dankzij de starterset The Bastard kan je direct serieus aan de slag met een kamado van The Bastard!

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Gratis verzending
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BX103 Categorieën: , Tag: Merk:
 

Beschrijving

Het VX model van The Bastard is op een aantal punten veranderd ten opzichte van ‘traditionele’ modellen. Dankzij de nieuwe gietijzeren topschijf is het mogelijk de temperatuur perfect te controleren. Door de deksel van de topschijf te draaien is het mogelijk de luchttoevoer te verhogen, zonder dat het bovenste gedeelte eraf gehaald hoeft te worden. Het handvat is verbeterd met gepoedercoate beugels van geperst RVS. Voor de inbouw van de VX in een buitenkeuken is het scharniersysteem geoptimaliseerd. Het hefvermogen is versterkt, waardoor de VX makkelijk open en dicht gaat. Daarnaast beschikt het VX model over een dubbele RVS luchtschuif. De luchtschuif is met een frame gemonteerd, waardoor het keramiek van de kamado onaangetast blijft.

The Bastard heeft bij het VX model vanuit optisch oogpunt ook een aantal veranderingen aangebracht, waardoor het een moderne nieuwe uitstraling heeft. Zo beschikt de VX over een zwarte thermometer, kwalitatief bamboe zijtafels en een nieuw ontworpen stalen frame. Hier komen stijl en functionaliteit bij elkaar. De sterke vuurkorf beschikt over een grotere as filter en houtskool mand, waardoor het houtskool nog langer mee gaat.

Naast het bakken van vlees, is het met de pizza set bijvoorbeeld mogelijk om pizza’s te bakken. The Bastard geeft je hiermee de mogelijkheid om zeer veel verschillende gerechten te bereiden.

Eigenschappen:
– Diameter grill: 42cm
– Rooster dikte: 6mm
– Hoogte (met frame): 126cm
– Gewicht: 89,5 kg
– Geschikt voor 6 personen.

Dankzij de meegeleverde accessoires kun je meteen aan de slag met je nieuwe Bastard, deze wordt namelijk geleverd inclusief:
– Plate setter
– As filter
– Houtskool mand

Het VX model van The Bastard is in 2023 ook beschikbaar met OFYR tafel.

Wil je echt het beste uit The Bastard halen?
Dan kun je eigenlijk niet zonder onze handige accessoires . 

Bestel deze kamado ook met houtskool van The Bastard!

Extra informatie

Gewicht 89 kg
Merk

The Bastard