BBQ tafels

De BBQ tafels zijn voorzien van een keramisch tafelblad en een luxe, stalen frame

Forest Outdoor bbq tafel H balk

Stalen frame

De tafels van Forest Outdoor worden gebouwd op een luxe stalen frame. Dit frame vormt de basis voor jouw buitentafel. Het frame is in alle maten leverbaar en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Dankzij de stevige wielen kun je je tafel eenvoudig verplaatsen. Doordat het frame is gegalvaniseerd en voorzien is van twee lagen coating weet je zeker dat het nog jarenlang mee kan gaan en bestand is tegen weer en wind. Het frame is in vrijwel iedere kleur leverbaar.

Keramisch blad

Met een blad van keramiek bent u verzekerd van kwaliteit. Het keramische blad wordt volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, die onder zeer hoge temperaturen worden gebakken, en is licht van gewicht. Door de harde oppervlakte is het blad zeer goed bestand tegen krassen en andere slijtage. De hoge dichtheid van het blad zorgt ervoor dat het hygiënisch en waterdicht is, er trekken geen vloeistoffen in en is makkelijk schoon te maken. Ook is het blad hittebestendig en bestand tegen vorst. De tafel kan naar wens worden aangepast met ingebouwde accessoires, zoals een BBQ, sfeerhaard of wijnkoeler.

IMG 1538
Forest Cooking 3680 scaled

oneQ inbouw BBQ

Met oneQ kunt u eenvoudig een volledige buitenkeuken samen stellen. Het uitgebreide assortiment, met onder andere inbouw barbecues, ijs koelers en spoelbakken, maakt het mogelijk je buitenkeuken helemaal naar wens in te richten. De producten zijn uitwisselbaar, waardoor je ook nog kan variëren met je buitenkeuken. De producten van oneQ zijn eenvoudig in te bouwen in de tafels van Forest Outdoor. Koop een complete BBQ-tafel, of bouw de producten zelf in.

BBQ tafel

De BBQ tafels zijn voorzien van een luxe, stalen frame en dankzij een
keramische tafelblad naar keuze is zo’n tafel de blikvanger van je tuin.

Vanaf €2.799,-

Grill tafel: tafels met ingebouwde BBQ in het midden

Met deze inbouw BBQ tafels maak je van jouw tuin een sfeervolle ontmoetingsplek. Heb je specifieke voorkeuren voor je BBQ tafel? Forest Outdoor levert maatwerk. Denk aan een tafel met een wijnkoeler, of ga voor zowel een sfeerhaard als een inbouw BBQ. Bescherm daarnaast je tafel buiten met een beschermhoes.

Verschillende opties voor je BBQ tafel

Afhankelijk van waar je de barbecue tafel voor wil gebruiken, kun je de tafel uitbreiden met verschillende accessoires en opties. Zo is de BBQ in tafel één van onze populairste opties. We bouwen verschillende soorten barbecues in, die we helemaal naar jouw wens kunnen verwerken in jouw barbecue tafel.

Of zie je jouw tafel meer als een gezellig plekje om ’s avonds omheen te verzamelen? Met een sfeerhaard in je tafel breng je de vibe van een kampvuur naar je tuin. Ook de wijnkoelers zijn gewilde opties, waarmee je van jouw tafel de ultieme loungeplek maakt. Hoe dan ook; Forest Outdoor maakt je tafel op maat.

Barbecue tafels op maat gemaakt in verschillende stijlen

Het tafelblad bepaalt voor een groot deel de look van je barbecue tafel. De barbecue tafels van Forest Outdoor zijn uitgevoerd met een keramische tafelblad, welke leverbaar zijn in zes verschillende kleuren.