Sale!
 

Beefeater 7000 Series Classic 5 branders Trolleybarbecue

4.629,00

De Beefeater 7000 Series Classic 5 branders Trolleybarbecue is één van de meest geavanceerde en beste barbecues van Beefeater. Het is een geweldige barbecue voor in jouw tuin om grote en gezellige barbecue te houden, ook in het donker. Want deze serie bevat verlichtingsknoppen onder de deksel en op de bedieningsknoppen. De barbecue bevat 5 gietijzeren branders en één zijbrander met elk een eigen bedieningsknop, voor maximale controle. De barbecue is van roestvrijstaal.

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BMG7652SAEU Categorieën: , , Merk:
 

Beschrijving

Beefeater 7000 Series Classic:

De Beefeater 7000 Series Classic is één van de meer geavanceerde en kwalitatieve modellen van Beefeater. Het streeft dan ook naar producten die levenslang meegaan en daarmee komt Beefeater goed in de buurt. De barbecue is helemaal voorzien van een RVS omhuizing en is er gewerkt met naadlassen. Voor de details is er ook belangrijke informatie op de gas barbecue gelasert. Dit zorgt voor een duurzaam en stijlvol model. Verder zijn de grote en duurzame roosters en platen van met porselein gecoat gietijzer. Er wordt gevarieerd in plaat en rooster om meer kookmogelijkheden te creëren. Ook beschikt de Beefeater 7000 Series Classic over een groot opwarmrek, voor extra ruimte en om de gerechten warm te houden.

Nieuw aan dit model is dat het beschikt over een verlichtingsfunctie. Er zijn namelijk lampen ingebouwd onder de deksel voor beter zicht tijdens het koken, en dus vooral handig in het donker. Ook beschikken de bedieningsknoppen, waarmee iedere brander zelfstandig te besturen is, over LED-verlichting die met kleuren licht laten zien in welke stand de brander staat. Het deksel is van dubbellaags rvs en bevat een geïntegreerde thermometer en een kijkvenster, waardoor de gerechten samen met de verlichting goed zichtbaar zijn als de deksel dicht is. Hierdoor is er geen warmteverlies. Het model houdt heel goed de warmte vast en de roosters en de plaat warmen snel op, omdat het van gietijzer is. Verder is het onderhoud gemakkelijk door de olie en vet opvangbak.

De Trolley barbecues worden geleverd inclusief een Beefeater zijbrander met een soft-close deksel. Met de deksel van de zijbrander dicht fungeert de zijplank als extra werkruimte. De Trolleybarbecue heeft 4 zware en vergrendelbare zwenkwielen, waardoor het makkelijk verplaatsbaar is in uw tuin. Mocht u de barbecue tegen de muur willen zetten dan is de braadkap oprolbaar, waardoor de barbecue, als dat gewenst is, altijd strak tegen de muur staat.  De Beefeater 7000 Series Trolley beschikt opbergkasten met volledige capaciteit om al uw benodigdheden in op te bergen. In de kasten zit een gasfleshouder. Ook beschikt het over zijplanken dat genoeg werkruimte geeft om uw spullen op neer te leggen. Deze zijplanken zijn ook voorzien van gereedschapshaken aan de zijkant. Ook bevat het een op hoogte verstelbare standaard met wielen.

Voor de Beefeater 7000 Series Classic 5 branders Trolleybarbecue geldt:

  • Het kookoppervlak is: 4480 cm² (2x  270 mm rooster en 380 mm plaat).
  • Het vermogen van de hoofdbrander is in totaal 85 MJ/uur.
  • Vermogen zijbrander is 4,2 kW.
  • De afmetingen zijn: 128,4 (h), 175,8 (b) en 68,5 (d) cm.
  • Aantal gietijzeren branders: 5

Alle Beefeater barbecues worden geleverd inclusief gratis gasslang met drukverdeler.

Extra informatie

Merk

Beef Eater