Sale!
 

Beefeater 7000 Series Premium 5 branders Trolleybarbecue

5.549,00

De Beefeater 7000 Series Premium 5 branders Trolleybarbecue is voor de echte barbecue liefhebbers. Het is een ontzettend stijlvol model en is van duurzaam roestvrijstaal. Verder bevat het alles wat je nodig hebt: opslagruimte, een gasfleshouder, gereedschapshaken, lekbakken voor gemakkelijk onderhoud, verstelbare standaard op wielen, deksel met geïntegreerde thermometer en kijkvenster, verlichting, een heel groot kookoppervlak met 5 gietijzeren branders en elk een eigen bedieningsknop, een opwarmrek,  een zijbrander en zelfs een ingebouwde ijsbox en snijplank. Meer heb je echt niet nodig voor een geweldige barbecue die geschikt is voor een grote groep mensen!

Levertijd: Direct leverbaar (3 tot 7 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: BMF7655SAEU Categorieën: , , Tag: Merk:
 

Beschrijving

Beefeater 7000 Series Premium:

Het verschil tussen de Beefeater 7000 Series Premium en Classic is dat de premium nog eens extra is voorzien van een ingebouwde achterbrander van 3,1 kW met verlichting en een eigen bedieningsknop. Ook bevat het een extra uitklapbare zijplank met soft-close sluiting, waar een snijplank in is gelegd en gebruikt kan worden. Onder de snijplank in deze zijplank zit ook een geïntegreerde ijsbox. Verder zijn de opbergkasten wat anders ingedeeld.

De Beefeater 7000 Series Premium is het meest geavanceerde en kwalitatief beste modelvan Beefeater. Het streeft dan ook naar producten die levenslang meegaan en daarmee komt Beefeater goed in de buurt. De barbecue is helemaal voorzien van een RVS omhuizing en is er gewerkt met naadlassen. Voor de details is er ook belangrijke informatie op de gas barbecue gelasert. Dit zorgt voor een duurzaam en stijlvol model. Verder zijn de grote en duurzame roosters en platen van met porselein gecoat gietijzer. Er wordt gevarieerd in plaat en rooster om meer kookmogelijkheden te creëren. Ook beschikt de Beefeater 7000 Series Premium over een groot opwarmrek, voor extra ruimte en om de gerechten warm te houden.

Nieuw aan dit model is dat het beschikt over een verlichtingsfunctie. Er zijn namelijk lampen ingebouwd onder de deksel voor beter zicht tijdens het koken, en dus vooral handig in het donker. Ook beschikken de bedieningsknoppen, waarmee iedere brander zelfstandig te besturen is, over LED-verlichting die met kleuren licht laten zien in welke stand de brander staat. Het deksel is van dubbellaags rvs en bevat een geïntegreerde thermometer en een kijkvenster, waardoor de gerechten samen met de verlichting goed zichtbaar zijn als de deksel dicht is. Hierdoor is er geen warmteverlies. Het model houdt heel goed de warmte vast en de roosters en de plaat warmen snel op, omdat het van gietijzer is. Verder is het onderhoud gemakkelijk door de olie en vet opvangbak.

De Trolley barbecues worden geleverd inclusief een Beefeater zijbrander met een soft-close deksel. Met de deksel van de zijbrander dicht fungeert de zijplank als extra werkruimte. De Trolleybarbecue heeft 4 zware en vergrendelbare zwenkwielen, waardoor het makkelijk verplaatsbaar is in uw tuin. Mocht u de barbecue tegen de muur willen zetten dan is de braadkap oprolbaar, waardoor de barbecue, als dat gewenst is, altijd strak tegen de muur staat.  De Beefeater 7000 Series Trolley beschikt over opbergkasten met volledige capaciteit om al uw benodigdheden in op te bergen. In één kast zit ook een gasfleshouder. Ook beschikt het over zijplanken dat genoeg werkruimte geeft om uw spullen op neer te leggen. Deze zijplanken zijn ook voorzien van gereedschapshaken aan de zijkant. Het bevat ook een op hoogte af te stellen standaard met wielen.

Voor de Beefeater 7000 Series Premium 5 branders Trolleybarbecue geldt:

  • Het kookoppervlak is: 4480 cm² (2x  270 mm rooster en 380 mm plaat).
  • Het vermogen van de hoofdbrander is in totaal 105 MJ/uur.
  • De afmetingen zijn: 128,4 (h), 175,8 (b) en 70,8 (d) cm.
  • Aantal gietijzeren branders: 5
  • Aantal ingebouwde achter branders: 1

Alle Beefeater barbecues worden geleverd inclusief gratis gasslang met drukverdeler.

Extra informatie

Merk

Beef Eater