Napoleon Buitenkeuken OASIS Compact + Prestige 500 inbouwbarbecue

4.999,00

De Napoleon Buitenkeuken OASIS Compact is een zeer stijlvolle buitenkeuken van goede kwaliteit. De Napoleon buitenkeuken is voor het grootste deel van roestvrijstaal, de wanden zijn van gepoedercoat staal en de buitenkeuken bevat een kwalitatief hoogwaardig Marazzi werkblad. De Napoleon buitenkeuken is zo ontworpen dat het lang mee gaat en dat het duurzaam is. Verder is er nog voor wat extra bescherming gedacht, namelijk een afdekhoes voor de inbouwbarbecue en de zijbrander. Verder is alles zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor installatie en gebruik. Dus een goede optie om heel gezellige barbecues mee te houden.

Levertijd: Direct leverbaar (8 tot 12 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: ODK105-P500P Categorieën: , Merk:
 

Beschrijving

Napoleon OASIS Compact

De Napoleon OASIS Compact is een buitenkeuken met stijl. De materialen zijn bewerkt met een oog op duurzaamheid. De deuren zijn van goede kwaliteit roestvrijstaal en de wanden zijn carbon gekleurd en gemaakt van gepoedercoat en gegalvaniseerd staal. Naast duurzaamheid is de buitenkeuken ook ontworpen met het doel: eenvoudige installatie en gebruik. De buitenkeuken is inclusief alle gasslangen en elektrische draden en er is zelfs gedacht aan handige doorvoergaten voor de kabels en slangen. Daarnaast heeft de Napoleon buitenkeuken nog verstelbare poten.

De Napoleon buitenkeuken bestaat uit 3 onderdelen. Het linker component bevat in de onderste lade een uitschuifbare afvalbak en in de bovenste lade een keukenrolhouder. De middelste component bevat de Napoleon Prestige 500 inbouwbarbecue (niet te verwarren met de Prestige Pro 500). Daaronder zitten nog twee lades voor opbergruimte. Het rechter component bevat de zijbrander: een enkele infraroodbrander. Daaronder zit een kast met een gasfleshouder inclusief een gas aansluiting set. De buitenkeuken is aan de zijkanten mooi afgewerkt met twee eindpanelen. De inbouwbarbecue en de zijbrander bevatten verlichting en elektrische aansluiting daarvan is natuurlijk ook inbegrepen.

De Napoleon buitenkeuken bevat een zeer duurzaam werkblad. Het werkblad, van het bekende Italiaanse merk Marazzi, gaat lang mee en is 20 mm dik. Het werkblad, alle kasten en alle wanden zijn duurzaam en bestand tegen alle omstandigheden. De barbecue en de zijbrander zijn ook van roestvrijstaal alleen om het nog wat beter te beschermen is deze Napoleon buitenkeuken ook nog inclusief afdekhoezen voor de inbouwbarbecue en de zijbrander.

Specificaties Napoleon Buitenkeuken OASIS Compact:

  • Totaal vermogen: 24,6 kW
  • Totaal grilloppervlak is 5085 cm^2.
  • Afmetingen: 126,6 cm (h), 224,5 cm (b), 78,2 cm (d). Deksel open= 139,6 cm (h)

Napoleon Prestige 500 inbouwbarbecue:

De barbecue is van goede kwaliteit RVS. De Barbecue bevat 4 hoofdbranders en één infrarode achterbrander, ieder te bedienen met een eigen bedieningsknop. De bedieningsknoppen hebben ook verlichting waardoor barbecueën in de avond geen probleem is. Het vermogen van de Napoleon barbecue is 21,7 kW. Het grilloppervlak is 71 x 46 cm en heeft dus een totaal oppervlak van 4645 cm^2.  De barbecue bevat ook een warmhoudrek, iets boven de andere grillrooster. Hier kun je je eten nog wat langer op leggen en warm houden. Het bevat ook een snel en veilig Jetfire- ontstekingssysteem. De braadkap is van dubbelwandig rvs en bevat een geïntegreerde thermometer.

Extra informatie

Merk

Napoleon