Napoleon Buitenkeuken OASIS Compact + 700 Serie 32 inch inbouwbarbecue

5.599,00

De Napoleon Buitenkeuken Oasis Compact is een zeer stijlvole en duurzame buitenkeuken. Het staat geweldig in iedere tuin en is perfect voor een luxe barbecue. De buitenkeuken is compact maar heeft aan alles gedacht. De gehele gasaansluiting en elektronica is al bijna helemaal geregeld en de barbecue en de zijbrander krijgen er een gratis afdekhoes bij. Verder zijn de materialen van heel goede kwaliteit en is de Napoleon buitenkeuken ontworpen op het lang mee gaan van de buitenkeuken.

Levertijd: Direct leverbaar (8 tot 12 werkdagen)

  • De BBQ specialist van Nederland en België
  • Na levering betalen
  • Persoonlijke service via telefoon of e-mail
Artikelnummer: ODK105-BIG32P Categorieën: , , Merk:
 

Beschrijving

Napoleon OASIS Compact

De Napoleon OASIS Compact is een buitenkeuken met stijl. De materialen zijn bewerkt met een oog op duurzaamheid. De deuren zijn van goede kwaliteit roestvrijstaal en de wanden zijn carbon gekleurd en gemaakt van gepoedercoat en gegalvaniseerd staal. Naast duurzaamheid is de buitenkeuken ook ontworpen met het doel: eenvoudige installatie en gebruik. De buitenkeuken is inclusief alle gasslangen en elektrische draden en er is zelfs gedacht aan handige doorvoergaten voor de kabels en slangen. Daarnaast heeft de Napoleon buitenkeuken nog verstelbare poten.

De Napoleon buitenkeuken bestaat uit 3 onderdelen. Het linker component bevat in de onderste lade een uitschuifbare afvalbak en in de bovenste lade een keukenrolhouder. De middelste component bevat de Napoleon 700 Serie 32 inch inbouwbarbecue. De inbouwbarbecue bevat ook een draaispit-set. Daaronder zitten nog twee lades voor opbergruimte. Het rechter component bevat de zijbrander: een enkele infraroodbrander. Daaronder zit een kast met een gasfleshouder inclusief een gas aansluiting set. De buitenkeuken is aan de zijkanten mooi afgewerkt met twee eindpanelen. De inbouwbarbecue en de zijbrander bevatten verlichting en elektrische aansluiting daarvan is natuurlijk ook inbegrepen.

De Napoleon buitenkeuken bevat een zeer duurzaam werkblad. Het werkblad, van het bekende Italiaanse merk Marazzi, gaat lang mee en is 20 mm dik. Het werkblad, alle kasten en alle wanden zijn duurzaam en bestand tegen alle omstandigheden. De barbecue en de zijbrander zijn ook van roestvrijstaal alleen om het nog wat beter te beschermen is deze Napoleon buitenkeuken ook nog inclusief afdekhoezen voor de inbouwbarbecue en de zijbrander. Forest Outdoor raadt aan om additioneel nog een buitenkeukenbeschermhoes voor de gehele buitenkeuken te gebruiken. Dit beschermt de Napoleon Oasis onder slechte weersomstandigheden heel goed, waardoor de buitenkeuken er niet onder lijdt.

Specificaties Napoleon Buitenkeuken OASIS Compact:

  • Totaal vermogen: 24,4 kW
  • Totaal grilloppervlak is 5675 cm^2.
  • Afmetingen: 129,1 cm (h), 224,5 cm (b), 83 cm (d). Deksel open= 153,7 cm (h)

Napoleon 700-Series 32 inch inbouwbarbecue:

De temperatuur is zeer gemakkelijk te regelen door de geïntegreerde ACCU-PROBE™-thermometer. Het fijne aan de knoppen van de Napoleon gas barbecue is dat je precies weet welke brander aanstaat, omdat bij aanzetten van de brander het licht om de knop van kleur veranderd. Als de brander aan wordt gezet wordt het licht rood en uitgeschakeld is het licht blauw.  De branders ontsteken zeer gemakkelijk en snel door het Jetfire ontstekingssysteem. Verder is het grillrooster dik, waardoor het nagenoeg onderhoudsvrij is en daardoor laat het van die iconische schroeipatronen achter op je vlees. Het grilloppervlak is 5064 cm^2 (75 x 45,5 cm). De afmetingen van de inbouwbarbecue zijn: 61,2 cm (h) x 85,10 cm (b) x 70,10 cm (d). Deksel open =86 cm (h). Brandstoftype: Propaan.  De gas barbecue bevat 5 branders, waarvan 4 hoofdbranders en één infrarood achterbrander.

Extra informatie

Merk

Napoleon